Gamma opent eerste pop-up store

De volledige tuinbeleving nu in Hasselt

Dinsdag 21 maart 2017 — Op zaterdag 1 april opent doe-het-zelf keten Gamma zijn eerste pop-up store in Hasselt. In het statige pand op de hoek van de Havermarkt  - op wandelafstand van het station - kan je 3 maanden lang de volledige Gamma tuincollectie ontdekken. Voor de inrichting van de pop-up store deed Gamma beroep op een team met uiterst groene vingers. Zo kan je in de winkel heerlijk kuieren tussen de plantenbakken, in de moestuin of in de serre. In deze oase van groen – midden in de stad - kan je inspiratie opdoen om maximaal van je tuin te genieten met de tuinartikelen van Gamma. 

De perfecte setting voor tuininspiratie
De Gamma pop-up store in Hasselt is zoveel meer dan een winkel. Het is een prachtige locatie met een hoog Pinterest-gehalte, waarin tuinbeleving centraal staat.
“Het was voor ons van belang om een tuinbeleving te creëren waar de tuincollectie volledig tot zijn recht komt. De pop-up store biedt de perfecte setting om inspiratie op te doen voor je eigen tuininrichting”, aldus Rudi Petit-Jean, Directeur van Gamma België.
Na Hasselt volgen ook nog andere pop-up stores. Vanaf midden april kan je ook op de Turnhoutsebaan 520 in Schilde terecht om de tuincollectie van Gamma in een unieke setting te ontdekken.

Kijken en ook bestellen!
In de Gamma pop-up tuinwinkel kan je natuurlijk niet alleen kijken, maar ook bestellen via één van de vier servicepunten. Deze bestelling wordt vervolgens bij de klant thuis  geleverd. Deze ontvangt bij zijn bestelling ter plaatse een cadeau en een VIP Kaart die recht geeft op 5% extra korting op alle volgende aankopen in één van onze 86 Gamma winkelpunten en dit tot eind augustus.
Tot slot maakt de klant die bestelt in de pop-up tuinwinkel ook kans om zijn aankoop terug te winnen.

Praktisch
De Gamma pop-up store is geopend van zaterdag 1 april tot en met 29 juni.

Openingsuren:
Van maandag tem zaterdag van 10.30u tot 18.30u (van 01/04 tot en met  29/06)
Uitzonderlijk open op zondag 2/4 van 13.30u tot 18.30u

Adres
Havermarkt 47, 3500 Hasselt

Noot voor de pers
Feestelijke opening op vrijdag 31 maart

Gamma nodigt u graag u uit op de feestelijke opening op vrijdag 31 maart om  19.00 u, in aanwezigheid van Rudi Petit-Jean, Directeur van Gamma België.
 

We hopen u te mogen verwelkomen om in een groene omgeving samen tuininspiratie op te doen.
Graag bevestigen via  Nadia Naji

 

Contact
Facebook Gamma  
Website Gamma

Gamma
Eveline Rubbens
Tel.  +32 (0)3 202 53 77   
Eveline Rubbens

PeppeRmint
Nadia Naji
Tel. + 32 (0)2 210 02 52
Nadia Naji

 

Over Gamma
Doe-het-zelf keten GAMMA is een begrip in België, met 86 winkels die samen goed zijn voor 160.000 klanten per week. Niet alleen voor de serieuze doe-het-zelver die zelf zijn huis verbouwt, maar ook voor de decoratieve klusser heeft GAMMA alle benodigdheden in assortiment: verf, bouwmaterialen, sanitair, tuinartikelen, gereedschappen, decoratie en keukens.