PERSBERICHT: DirectLease en GAMMA bieden particulieren uitzonderlijk lease-aanbod aan: een Opel Karl Rocks voor 178 € per maand

PERSBERICHT: DirectLease en GAMMA bieden particulieren uitzonderlijk lease-aanbod aan: een Opel Karl Rocks voor 178 € per maand

Leasing voor particulieren zit in de lift. DirectLease, dat een pioniersrol vervult inzake privé-lease, gaat deze herfst in zee met GAMMA om een lease-formule voor particulieren aan te bieden. Voor amper 178 € per maand kan je bij GAMMA al een Opel Karl Rocks leasen. En daar is alles bij inbegrepen, op de brandstof en bekeuringen na.

 “Privé-leasing is een groeiende trend en we vinden het dan ook opportuun om onze klanten deze uitzonderlijke actie aan te bieden. Met DirectLease hebben we een zeer betrouwbare partner om tegemoet te komen aan deze toenemende vraag van klanten. Dankzij hun jarenlange kennis en ervaring zijn zij hier de specialist in,” aldus Werner Van Gansbeke, Marketing en Communicatie Directeur Gamma België.

De auto

Net als vorig jaar is Opel leverancier van de leaseauto. Het gaat deze keer om een vijfdeurs Opel Karl Rocks met 1,0-liter benzinemotor (55 kW/75 pk). De wagen die DirectLease samen met GAMMA aanbiedt, is volledig uitgerust met o.a. metaalkleur, lichtmetalen velgen, mistlampen vooraan, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels in koetswerkkleur, elektrisch bedienbare ruiten vooraan, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, stuurwielbediening, manuele airco, cruise control, R 4.0 IntelliLink-infotainmentsysteem, R300 BT-radio met Bluetooth en USB-aansluiting. Opels kleinste, met SUV-looks, biedt comfort aan 5 passagiers. De uitrusting kan niet gewijzigd worden. Klanten hoeven enkel nog te kiezen uit één van de beschikbare koetswerkkleuren: Quantum Grey, Switchblade Silver, Mineral Black of Sparkling Blue.

 

De leaseformule

Het type leasecontract betreft een operationele leasing zonder aankoopoptie voor een periode van 36 maanden en inclusief 10.000 kilometer per jaar. Alles is inbegrepen in de huurprijs van 178 € per maand: alle taksen, verzekeringen (BA en eigen schade), onderhoud, herstellingen, banden en pechbijstand in België. Enkel brandstof en eventuele bekeuringen alsook meer gereden kilometers (0,06 € per kilometer) zijn voor rekening van de klant.

 

De campagne

Bij 13 geselecteerde GAMMA-winkels kunnen bezoekers vanaf 13 september a.s. – en dat voor maximaal 7 dagen – de Opel Karl Rocks komen bekijken en er al hun vragen in verband met de wagen en de leaseformule voorleggen aan de aanwezige DirectLease-medewerkers. Wie een proefrit wenst, kan daarvoor terecht bij alle Opel-dealers. De aflevering van de bestelde leaseauto’s aan de klanten is gepland in de periode december-januari.

Bij de niet-deelnemende GAMMA-winkels  zullen voldoende flyers aanwezig zijn die de klanten attent maken op het leaseaanbod en hen bij interesse doorverwijzen naar de website of één van de deelnemende GAMMA-winkels.

De 13 deelnemende GAMMA-winkels zijn (in alfabetische volgorde): Aarschot, Anderlecht, Genk (Hasseltweg), Gent (Maïsstraat), Jumet, Kampenhout, Lier, Machelen, Meerbeke, Overijse, Roeselare, Schelle en Turnhout.

 

Op is op!

Uiteraard zullen DirectLease en GAMMA de campagne langs alle bekende kanalen – zowel online als offline – kracht bij zetten. Het zal dus voor geïnteresseerde particulieren zaak zijn om er snel bij te zijn, want op is op! Zodra de voorraad van 250 wagens op is, is de campagne afgelopen.

Contacteer ons
Werner Van Gansbeke GAMMA
Werner Van Gansbeke GAMMA